Contact

Geen erotische massages; ook geen massages op de borsten bij vrouwen. We masseren enkel volwassenen. We masseren geen zwangere vrouwen. 

De massages zijn enkel op afspraak. De snelste manier om me te bereiken is via een sms. De massagepraktijk is wegens wegenwerken voorlopig enkel op weekdagen vanaf 19 uur en doorlopend in het weekend open.

Wegens de corona-epidemie zijn massages opgeschort t.e.m. 14 juni 2020. De praktijk blijft dus iets langer gesloten dan verplicht zodat we de tijd hebben de corona-richtlijnen te implementeren.  Jullie kunnen nu reeds een massage boeken. Binnenkort verschijnt er op de website een massage-protocol terug te vinden onder Corona 

0486/51.60.19 (Dieter Bruyneel)
zilverzacht@outlook.com
 Steenakker 116, 9000 Gent

Opgelet: onze straat is tijdelijk onderbroken door wegenwerken. U kunt uw wagen gratis parkeren op het Rerum Novarumplein. De praktijk ligt op 400 meter van dit plein. We beschikken over een noise blocker moest er teveel achtergrondgeluid zijn.

Zilverzacht werkt onder Verenigde Producties vzw. (BE 0896 755 397)

Bereikbaarheid met auto: u kunt gratis parkeren op het Rerum Novarumplein, onze praktijk bevindt zich op 400 meter van dit plein. U kunt er gratis parkeren.

Bereikbaarheid met de tram:
Vanaf het station Gent-Sint-Pieters neemt u tram 2 en stapt u af op halte Rerum Novarumplein. De praktijk bevindt zich op 400 meter van dit plein.

IMG_20190707_090853_814

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close