Over

Schermafbeelding 2019-03-15 om 17.33.56

We hebben een divers aanbod met als rode draad het masseren. Onze core business is het masseren aan huis. Dit geeft als voordeel dat u thuis in uw vertrouwde omgeving bent en dat u zich niet meer dient te verplaatsen na de massage. Op die manier kunt u optimaal (na)genieten van de relaxerende massage. Bij ons staat de klant centraal. Het belangrijkste is dat de massage bij u aansluit. U kunt bijvoorbeeld vragen om enkel een specifiek lichaamsdeel te masseren.  Een doktersverslag mag u gerust tonen. In de opleiding voor massagetherapeut zit een belangrijk deel anatomie. We werken voornamelijk met producten aangekocht bij de schoonheidshandel.  Ook sportmassages zijn mogelijk. U wordt gemasseerd door een gediplomeerde massagetherapeut.

Indien een massage aan huis niet voor u mogelijk is, zoek ik graag met u een moment om naar de massagepraktijk te komen.

Indien gewenst kan er aan de massage een gesprek gekoppeld worden. U vraagt dan gewoon een massage met gesprek aan. Door mijn achtergrond als maatschappelijk assistent, opvoeder en mijn sociale studies (o.a. master sociaal werk) beschik ik over een helikopterzicht op het sociale landschap. Ik benadruk niet te werken als psychotherapeut of psycholoog. Wel kan ik u een luisterend oor aanbieden en eventueel doorverwijzen indien daar vraag naar is.

Er wordt zoveel mogelijk op vraag van de klant gewerkt. Ik sta ook open voor vragen van bedrijven, evenementen,… Ook voor een initiatieles Zweedse massage kunt u bij ons terecht.

We benadrukken dat we geen erotische massages geven en geen massages aan de borsten bij vrouwen.

We masseren enkel volwassenen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close