Praktisch

De massages zijn strikt therapeutisch. We masseren enkel volwassenen. We masseren geen zwangere vrouwen. We werken volgens de technieken van de Zweedse massage.

We werken met een Co2 meter die de luchtkwaliteit in de ruimte monitort. Er is ventilatie door roosters. Momenteel is het niet nodig om een mondmasker te dragen in de ruimte. Indien u zich veiliger voelt kunt u dit gerust blijven dragen bij de massage. 

Praktisch

  1. Afspraak maken door mail naar zilverzacht@outlook.com of 0486/51.60.19 (kan per sms). We zijn ook bereikbaar via whatsapp. De massages zijn enkel op afspraak.
  2.  U kunt betalend parkeren in onze straat. Meer info hier. Indien u niet wenst te betalen voor het parkeren kunt u gratis parkeren op het Rerum Novarumplein. Dit plein bevindt zich op 400 meter van ons huis.
  3.  Draag liefst gemakkelijke kledij die vlot aan en uit kan.
  4.  Betaling graag cash (liefst gepast). Je kunt je betaling ook doen via een qr-code.
  5. Indien u een factuur wenst voor een massage dient u de massage ruim op voorhand te boeken. Gezien wij onder de vleugels werken van SMART (Verenigde Producties vzw.) dient in dat geval op voorhand een offerte ondertekend te worden en verstuurd te worden.

Opgelet: Indien u een massage wilt annuleren, kan u dit tot 2 uur voor de massage. Anders dient u de volledige som te betalen.

Voorlopig masseren we niet op evenementen en op locatie.

Momenteel bieden wij geen intiatielessen aan.

Like ons op Facebook

Schermafbeelding 2019-10-07 om 12.15.50

Zilverzacht is werknemer bij Smart (Verenigde Producties vzw.) BE 0896 755 397.

Schermafbeelding 2019-09-18 om 11.06.30.png

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close