Praktisch

Geen erotische massages; ook geen massages op de borsten bij vrouwen. We masseren enkel volwassenen. We masseren geen zwangere vrouwen. 

Onze praktijk is terug open vanaf 15 juni 2020. Jullie kunnen vanaf nu reeds een massage boeken. Bij de heropstart van de praktijk werken we met een corona-protocol. Deze is  terug te vinden onder corona.

Praktisch

1) Afspraak maken door mail naar zilverzacht@outlook.com of 0486/51.60.19. De massages zijn enkel op afspraak.

2)  Indien u naar onze praktijk komt kunt u parkeren op het Rerum Novarumplein. Dit plein bevindt zich op 400 meter van ons huis. Parkeren is gratis op dit plein.

3) Voorzie gemakkelijke kledij.

4) Betaling cash liefst via een betalingsapp (qr code). Indien dit niet mogelijk is gepast cash.

Indien u een factuur wenst voor een massage dient u de massage ruim op voorhand te boeken. Gezien wij onder de vleugels werken van SMART (Verenigde Producties vzw.) dient in dat geval op voorhand een offerte ondertekend te worden en verstuurd te worden.

Opgelet: Indien u een massage wilt annuleren, kan u dit tot 2 uur voor de massage. Anders dient u de volledige som te betalen.

Bij evenementen worden aparte afspraken gemaakt.

Praktische informatie over de initiatielessen vindt u terug op deze website onder “initiatielessen“. Het is mogelijk om speciale vragen te bekijken. We denken dan bijvoorbeeld aan masseren op evenementen, uw bedrijfsfeest,…

Like ons op Facebook

Schermafbeelding 2019-10-07 om 12.15.50

Zilverzacht is werknemer bij Smart (Verenigde Producties vzw.) BE 0896 755 397.

Schermafbeelding 2019-09-18 om 11.06.30.png

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close